Årsaker for svikt i Løs nå

Nortons produkter arbeider stille i bakgrunnen for å beskytte deg fra alle typer sikkerhetstrusler. Hvis Norton finner noen av de følgende problemene som kan blokkere beskyttelsen eller redusere systemytelsen, kjører den oppgaven Løs nå.

I noen tilfeller mislykkes oppgaven Løs nå.

Årsaker for svikt i Løs nå, og hvordan du løser problemet:

• Abonnementet utløper

Se til at abonnementet ditt er aktivt. For å kontrollere din abonnementsstatus, klikk på Hjelp fra hovedvinduet og så på Abonnementsstatus.

• Treg Internett-forbindelse

Produktet ditt får oppdateringene fra Norton-serverne. Hvis Internettforbindelsen din er sakte, er det mulig at oppdateringene som er nødvendig for å fikse problemer i produktet ikke kan lastes ned. Se til at Internett-forbindelsen din har en større hastighet for å laste ned alle virusdefinisjonene.

• Datamaskinen er fullstendig infisert

Hvis datamaskinen din er svært infisert og produktet ikke har nok oppdateringer til å fjerne virusene, er det mulig at Løs nå mislykkes. Kjør Norton Power Eraser for å rydde opp på datamaskinen. For instruksjoner, Gjennomsøke datamaskinen med Norton Power Eraser

• Trusler ikke fullstendig fjernet

Når trusselen er fjernet, gir Norton-produktet deg beskjed om å starte datamaskinen på nytt. Hvis du hopper over omstarten, og Løs nå kan mislykkes på et senere trinn når du kjører det.

• Beskyttelsesoppdateringer er utdatert

I noen tilfeller er det mulig du ikke har den nyeste beskyttelsesoppdateringen, hvis du har oppgradert til den siste versjonen av produktet. Kjør LiveUpdate flere ganger for å få de nyeste beskyttelsesoppdateringene.

• LiveUpdate-feil

Hvis LiveUpdate mislykkes, mislykkes også Løs nå. For å løse vanlige problemer med LiveUpdate, ser du Norton LiveUpdate.

• Ingen Internett-forbindelse

Kontroller at enheten er tilkoblet Internett. Kontroller at innstillingene for foreldrekontroll og proxy-innstillingene ikke blokkerer forbindelsen.

• Kunnskap om nettverkskostnader er stilt til modusen Økonomi eller Ingen trafikk.

Hvis Kunnskap om nettverkskostnader er stilt til modusen Økonomi eller Ingen trafikk, kan datamaskinen din ikke motta de nyeste oppdateringene. For å endre denne innstillingen,Definer Nortons Internett-bruk

• Brannmuren tillater ikke trafikk

Kontroller at produktets brannmurinnstillinger er aktivert for å tillate trafikk. For mer informasjon, Slå Norton-brannmuren på eller av

• Dato og klokkeslett er ikke riktig

Hvis datoen og klokkesettet på datamaskinen din ble endret manuelt, eller feil, er det mulig at Løs nå mislykkes. Se til at du har stilt dato og klokkeslett riktig.

• Ikke nok plass på datamaskinen din

Hvis det ikke er nok plass på disken for å installere oppdateringene, er det mulig at Løs nå mislykkes. Frigjør noe plass på disken og kjør LiveUpdate.

Relaterte løsninger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v101170936_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016