Feilmeldingen «Det har oppstått et problem som du må se på... »

Denne feilen oppstår når du installerer en nyere versjon av Norton på en datamaskin som allerede har en eldre versjon. For å løse dette problemet laster du ned og kjører verktøyet Norton Removal and Reinstall for å fjerne den installerte versjonen og deretter installere den nyeste Norton-versjonen på nytt.

Kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Avanserte alternativer

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v101112331_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/08/2017