Installere Norton enhetssikkerhet på Mac

Norton-produktet støttes kun på Mac OS X 10.7.5 (Lion) eller nyere. Hvis Mac-en kjører på OS X 10.6 eller tidligere, oppgraderes Mac-operativsystemet til den støttede versjonen.

For å installere Norton produktversjon 8.x eller nyere må du ha Mac OS X 10.10.x eller nyere.

Symantec anbefaler at du klikker på Nortons lisensavtale og leser produktlisensavtalen, før du installerer Norton.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v100803770
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 18/10/2019