Slå av Varsling om blokkering av brannmur

Når Automatisk programstyring er slått på, blokkerer Smart brannmur automatisk skadelige programmer og apper med dårlig omdømme i å koble til Internett eller å kommunisere med andre maskiner på nettverket.

Norton varsler deg når Smart brannmur blokkerer et program fra å koble seg til nettverket. Du kan slå av dette alternativet hvis du ikke ønsker å se varselet ved å bruke Avansert programstyring.

Slå av Blokkeringsvarsel for brannmur

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Gå til vinduet Innstillinger og klikk på Brannmur.

3. Gå til fanen Avansert programstyring, og flytt bryteren ved Vis varsel for brannmurblokkering til Av.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v100447508_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/03/2018