Slå av Blokkeringsvarsel for brannmur

Når Automatisk programstyring er slått på, blokkerer Smart brannmur automatisk skadelige programmer og apper med dårlig omdømme i å koble til Internett eller å kommunisere med andre maskiner på nettverket.

Norton varsler deg når Smart brannmur blokkerer et program fra å koble seg til nettverket. Du kan slå av dette alternativet hvis du ikke ønsker å se varselet ved å bruke Avansert programstyring.

Slå av Blokkeringsvarsel for brannmur

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gå til fanen Avansert programstyring, og flytt bryteren ved Vis varsel for brannmurblokkering til Av.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v100447508_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016