Tofaktorautentisering for Norton-kontoen

Hva er tofaktorautentisering?

Tofaktorautentisering er en sikkerhetsfunksjon som gir deg ekstra sikkerhet ved å legge til et sekundært nivå med autentisering når du åpner Norton-kontoen. Hvis du velger å bruke denne funksjonen, må du oppgi passordet til Norton-kontoen din og en unik verifiseringskode når du logger på Norton-kontoen din. Denne koden er spesifikk for Norton-kontoen og endres hver gang du logger inn.

Funksjonen Tofaktorautentisering gir deg et ekstra beskyttelseslag når du skal administrere Norton-kontoen. Med tofaktorautentisering kan ingen andre få tilgang til Norton-kontoen din, selv om de stjeler eller gjetter seg til passordet ditt, fordi de også trenger koden i telefonen din for å logge på.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v100023155_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 10/08/2017