Feil: «3040,20063» vises i Norton-produktet

Du løser dette problemet ved å starte datamaskinen på nytt. Hvis problemet vedvarer etter omstart, må du avinstallere og gjeninstallere Norton-produktet. Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall Tool for å avinstallere Norton-produktet.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har mottatt Norton-produktet fra tjenesteleverandøren din, hopper du over dette trinnet og kjører Norton Removal Tool.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet på Windows-skrivebordet.

3. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

4. Klikk på Remove & Reinstall, og følg instruksjonene på skjermen

5. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet igjen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20110217222114EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/10/2015