Laste ned og installere Norton Mobile Security kjøpt fra forhandler

Last ned og installer Norton Mobile Security

1. På mobilenheten, går du til webområdet Norton Mobile Security.

2. Gjør ett av følgende:

• Hvis du ikke har registrert Norton Mobile Security-kjøpet med Norton-kontoen, trykker du på Registrer kjøpet.

• Hvis du allerede har registrert Norton Mobile Security-kjøpet med Norton-kontoen, trykker du på Klikk her for å installere Norton Mobile Security.

3. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen, og trykk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, trykker du på Opprett konto. Skriv inn opplysningene dine og trykk på Opprett konto.

4. Gjør ett av følgende:

• For å registrere kjøpet, angi produktnøkkelen og trykk på Bekreft.

• Hvis du allerede har registrert kjøpet, hopper du over de neste trinnene og går til linje 6.

5. Trykk på Legg til en ny enhet på siden Velg en enhet å behandle.

6. Trykk på Last ned på siden Last ned Notron Mobile Security.

Du blir sendt til Google Play Store- eller iTunes Store-siden for Norton Mobile Security, avhengig av enhetsplattformen.

7. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har Android, trykker du på Installer og så på Godta på Google Play-siden for Norton Mobile Security.

• Hvis du har iOS, trykker du på Gratis > Installer app på iTunes-siden for Norton Mobile Security.

Norton Mobile Security-appen er lastet ned og installert på enheten.

8. Når installeringen er fullført starter du Norton Mobile Security-appen.

9. Les lisensavtale for sluttbrukere og trykk siden på Godta og starte eller Godta.

På en Android-enhet, kjører Norton Mobile Security den første oppsettsprosessen og LiveUpdate, søk etter skadeprogrammer og App Advisor-søk.

På en iOS-enhet, trykker du på Fortsett og logger siden på Norton-kontoen din.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20110217115910EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 15/05/2017