Melding: "Selv om du avinstallerer et Norton-produkt, avbrytes ikke den automatiske fornyelsen av abonnementet..." når jeg avinstallerer Norton-produktet

Abonnementet på Norton-produktet avbrytes ikke selv om du avinstallerer produktet. Hvis du vil fortsette å benytte deg av produktabonnementet, bør du installere produktet på nytt så fort som mulig.

Dersom du har registrert deg for automatisk fornying med Nortons tjeneste for automatisk fornying, og ikke ønsker å installere Norton-produktet på nytt, kan du avbryte den automatiske fornyelsestjenesten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Vil du slå av Nortons tjeneste for automatisk fornying?.

Du blir belastet for abonnementet helt til du avbryter Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20101012193736EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/09/2016