Kompatibilitet mellom Norton Family og andre programmer for foreldrestyring

Det anbefales ikke at du installerer mer enn ett program for foreldrestyring på datamaskinen. Norton Family fungerer ikke sammen med andre programmer for foreldrestyring. Norton Family kan ikke kjøre eller overvåke Internett-aktiviteter når der er installert sammen med andre programmer for foreldrestyring. Disse problemene skyldes hovedsakelig måten flere programmer for foreldrestyring forsøker å filtrere Internett-trafikk på. Vi anbefaler at du avinstallerer det andre programmet for foreldrestyring.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20101005175857EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 30/06/2014