Feilmeldingen «E-postfeil: 452 ...»

Denne feilen dukker opp når jeg sender en e-post til flere mottakere enn leverandøren tillateren. Vi anbefaler at du deaktiverer Virussøk i utgående e-post, sender e-posten og deretter skrur på Virussøk i utgående e-post.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Deaktiver skann for utgående e-post

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger.

4. I kategorien Søk og risiko, ved siden av Virussøk i e-post, klikker du på Konfigurer.

5. I vinduet Virussøk i e-post, under Hva skal gjennomsøkes? fjerner du markeringen ved Søk i utgående e-post.

6. Klikk på Bruk.

7. I vinduet Sikkerhetsforespørsel velger du Permanent fra rullegardinmenyen, og deretter klikker du på OK.

8. Klikk på OK i vinduet Virussøk i e-post.

9. Klikk på Lukk.

10. Send e-post.

TRINN 2

Aktiver søk i utgående e-post

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger.

4. I kategorien Søk og risiko, ved siden av Virussøk i e-post, klikker du på Konfigurer.

5. I vinduet Virussøk i e-post, under Hva skal gjennomsøkes? markerer du Søk i utgående e-post.

6. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

7. Klikk på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100929134232EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/09/2017