Kompatibilitet mellom Norton Family og F-Secure Internet Security

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med F-Secure Internet Security. Selv om Norton Family fungerer sammen med mange andre sikkerhetsprodukter, finnes det likevel noen få som det ikke fungerer riktig med. Disse problemene skyldes hovedsakelig måten begge produktene filtrerer Internett-trafikk på.

Hvis du imidlertid slår av foreldrekontrolldelen i F-Secure Internet Security, kan Norton Family overvåke Internett-trafikken.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100927121250EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windos 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/03/2013