Feilmeldingen «Du prøver å installere en versjon ...» når du installerer Norton AntiVirus

Denne feilen oppstår hvis du prøver å installere en eldre versjon av Norton AntiVirus på datamaskinen. Avslutt installasjonsprogrammet og fortsett å bruke det nyeste Norton AntiVirus-produktet som er installert på datamaskinen.

Hvis du vil installere en eldre versjon av produktet, må du avinstallere den gjeldende versjonen av Norton AntiVirus og deretter installere den eldre versjonen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100920161220EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/08/2017