Korrigere feil visning av abonnementsdager i Norton

Det kan være flere grunner til at Norton-produktet viser feil antall abonnementsdager. Noen av de vanligste scenarioene er at det kjøpte produktet ikke ble installert på enheten, eller at det ikke ble aktivert.

For Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan: Abonnementet starter fra betalingsdagen hvis du kjøper fra nettbutikken.

Hvis du ikke har kjøpt en fornying eller en oppgradering fra utløpsvarselet, blir ikke dagene fra det gamle abonnementet lagt til i det nye abonnementet. Når Norton-beskyttelsen for eksempel må fornyes og du kjøper et nytt produkt fra en forhandler eller i en nettbutikk, blir ikke de gjenværende dagene fra det gamle abonnementet lagt til i det nye abonnementet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100920013943EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 26/11/2020