Feil: «Norton AntiVirus Auto-Protect kan ikke kjøre med 64-biters kjerne. Start på nytt med 32-biters kjerne, og aktiver Auto-Protect på nytt" vises i Mac OS X v10.6.x med 64-biters kjernemodus

En ny oppdatering for Norton AntiVirus er utgitt, med muligheten for å kjøre programmet i 64-biters kjernemodus. Kjør LiveUpdate og last ned alle tilgjengelige oppdateringer for Norton-produktet for å få denne oppdateringen.

Kjør LiveUpdate

1. Før du begynner, må du åpne Finder. Klikk på skrivebordet eller Finder-ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. På menylinjen klikker du på Gå > Programmer.

3. Åpne mappen Symantec-løsninger.

4. Dobbeltklikk på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved å klikke på hurtigmenyikonet for Norton i menylinjen, og deretter klikke på LiveUpdate > Åpne LiveUpdate.

5. Klikk på Oppdater alt nå.

6. Når LiveUpdate er ferdig med oppdateringen, vises oppsummeringsvinduet. Du kan nå lukke LiveUpdate.

7. Kjør LiveUpdate på nytt for å sikre at du har alle tilgjengelige oppdateringer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100902111720EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 12/03/2016