Feil: «Det ble utført en opprydding på datamaskinen for å fullføre installasjonen. Klikk på Start på nytt nå og prøv på nytt...» når jeg installerer veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool

Du løser dette problemet ved å starte datamaskinen på nytt og prøve på nytt.

Hvis problemet vedvarer, laster du ned ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool. Les Laste ned Norton Bootable Recovery Tool for Norton-produktet.

Hvis du har en CD med Norton-produktet, kan du bruke den ved oppstart for å kjøre Norton Bootable Recovery Tool. Du trenger ikke å laste ned ISO-filen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100827132950EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 11/11/2011