Feilen «Sikkerhetskopiering mislyktes (A2218)» når jeg sikkerhetskopierer filer med Norton Online Backup

Dette problemet kan oppstå når en fil i sikkerhetskopisettet ikke er tilgjengelig på plasseringen når Norton Online Backup sikkerhetskopierer filer, eller på grunn av en inkonsekvens i filsystemet i Windows.

Du løser dette problemet ved å gå gjennom listen med filer og mapper i sikkerhetskopisettet. Sørg for at den ikke inneholder en fil eller mappe som er blitt slettet. Søk etter feil på harddisken dersom problemet vedvarer.

Se etter feil på harddisken

Symantec tilbyr ikke støtte for verktøyet CHKDSK dersom det ikke kjører, eller for problemer som er et resultat av dette verktøyet. Støtteproblemer i forbindelse med verktøyet CHKDSK må tas opp direkte med Microsoft. Hvis du ønsker mer informasjon, går du til:

Microsofts støtteside.

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du følgende, og deretter klikker du på OK :

cmd

3. I kommandovinduet skriver du følgende tekst, og deretter trykker du på Enter-tasten :

chkdsk [stasjonsbokstav]: /f

Her er [stasjonsbokstav] stasjonen du vil sjekke for feil.

f.eks. chkdsk C: /f

4. Hvis du ser meldingen "CHKDSK kan ikke låse aktuelle stasjoner mens Windows kjører...", trykker du på Y for å angi at det skal kjøres under neste systemoppstart.

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100825085430EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/08/2017