Tegn som tyder på at datamaskinen er infisert

Mange av Nortons tilbud leveres sammen med ekstrafordelen Norton Virus Protection Promise, der du får tilgang til Norton eksperter som samarbeider med deg for å diagnostisere og fjerne virus hvis du støter på problemer under abonnementet. Hvis Symantec, mot formodning, ikke klarer å fjerne et virus fra enheten, kan du ha krav på en refusjon av Norton-abonnementet eller Norton-pakken (det som er aktuelt).

Hvis du ikke kvalifiserer for Norton Virus Protection Promise, håper vi at du kan fortelle oss litt mer om problemene du har med datamaskinen, eller hvorfor du tror den er infisert.

Velg det alternativet som best beskriver din situasjon:

Bruke offentlig Wi-Fi?

Offentlig Wi-Fi finner man på steder som flyplasser, kafeer, kjøpesentre og restauranter, og gir deg gratis tilgang til Internett. Selv om offentlig Wi-Fi er praktisk, finnes det risiko med å bruke slike nettverk.

Hold din informasjon skjult fra nysgjerrige øyne med et virtuelt privat nettverk (VPN), som Norton WiFi Privacy.

Lær mer Se video

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100816020421EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/09/2017