Nettsider lastes inn sakte eller du ser flere verktøylinjer som du ikke har installert selv, i nettleseren

Nettleserens ytelse kan påvirkes hvis den er infisert av skadelig programvare. Hvis Norton er installert på datamaskinen, kjører du et fullstendig systemsøk for å utelukke trusler. Hvis søket ikke oppdager noen trusler, eller du ikke kan utføre et søk, anbefaler vi at du kjører et søk med Norton Power Eraser. Norton Power Eraser er et gratisverktøy som lastes ned fra Internett, og som bruker aggressive metoder for å oppdage trusler.

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

8. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

Vent til søket er fullført.

Video