Fjerne uønskede popup-vinduer eller omadresseringer med Norton Power Eraser

Dette problemet kan oppstå på grunn av nettleserkapring. En nettleserkaprer er en type skadevare som er designet for å endre nettleserens innstillinger. Du kan oppleve noe av følgende oppførsel:

• Søket blir omdirigert til andre nettsteder

• Hjemmesiden eller søkemotoren din endres uten din tillatelse

• Nettsider lastes sent

• Du ser flere verktøylinjer som du ikke installerte i nettleseren

• Du får flere popup-meldinger for reklame

Hvis du ser popup-vinduer som dirigerer deg til en støtteside fra tredjepart eller hvis du tror du blir svindlet, bør du leseInformasjon om svindel via teknisk støtte og hvordan du beskytter enhetene dine.

Kjør Norton Power Eraser - Søk etter uønskede programmer

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I Norton Power Eraser -vinduet, klikker du på ikonet for Søk etter uønskede programmer.

Når Norton Power Eraser har fullført søket, vises søkeresultatene i vinduet Søk etter uønskede programmer fullført.

7. I vinduet Søk etter uønskede programmer fullført klikker du på Avinstaller ved siden av uønsket program eller verktøylinje.

8. Følg instruksjonene på skjermen.

9. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

Hvis Norton Power Eraser ikke fjerner de uønskede verktøylinjene, fjerner du dem manuelt ved hjelp av Legg til / fjern programmer eller Avinstaller et program i Kontrollpanel. Reklameprogrammer vil generelt installere en ny verktøylinje i nettleserne og endre standardinnstillingen for søk til en søkemotor fra en tredjepartsleverandør. Avhengig av nettleseren din, tilbakestiller du nettleserinnstillingene for å fjerne uønskede verktøylinjer og søkemotorer fullstendig.

Kjøre søk med Norton Power Eraser

1. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

2. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

3. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

4. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

5. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

Vent til søket er fullført.

Video