Det blir sendt e-post fra e-postadressen min eller profilen min på sosiale nettverk uten at jeg har kjennskap til det

Dette problemet kan oppstå hvis e-postkontoen eller kontoen på et sosialt nettverk blir hacket. Det første trinnet for å løse dette, er å tilbakestille passordet. Logg deg på e-postkontoen eller kontoen på et sosialt nettverk for å tilbakestille passordet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Security Response-artikkelen.

Kontakt Internett-leverandøren og spør om e-postene er sendt fra kontoen din. Det kan hende at disse e-postene er sendt fra en annen konto, med din e-postadresse i avsenderfeltet. Dette kalles e-postimitasjon.

Hvis du har et Norton-produkt på datamaskinen, utfører du et fullstendig systemsøk. Hvis søket ikke oppdager en tastelogger eller andre spionprogrammer, eller du ikke kan utføre et søk, kjører du et søk med Norton Power Eraser. Norton Power Eraser er et gratisverktøy som lastes ned fra Internett, og som bruker aggressive metoder for å oppdage trusler.

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

8. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

Video

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100811171905EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/09/2015