Jeg ser popup-varsler som sier at datamaskinen er infisert

Hvis du har et Norton-produkt på datamaskinen, er et fullstendig systemsøk den mest effektive måten å utelukke trusler på. Det kan imidlertid oppstå situasjoner der søket ikke oppdager trusler, eller du ikke får til å kjøre et søk. Dersom dette er tilfelle, anbefaler vi at du kjører et søk med Norton Power Eraser. Norton Power Eraser er et gratisverktøy som lastes ned fra Internett, og som bruker aggressive metoder for å oppdage trusler.

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

8. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

Vent til søket er fullført.

Video

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100811171836EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/09/2015