Feilmelding: «Denne prosessen kan ikke fortsette, fordi det har blitt oppdaget en tidligere utgave av et Norton- eller Symantec-produkt ...» når jeg installerer Norton-produktet

For å løse dette problemet kjører du Norton Remove and Reinstall-verktøyet for å avinstallere Norton-produktet.

Kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Avanserte alternativer

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100811140226EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 29/05/2017