Melding: "Norton Family på {computer_name} brukt av {user_name} har blitt deaktivert ..." vises under Aktivitet i Norton Family selv om barnet mitt ikke deaktiverer det

Dette problemet er fjernet i siste versjonav Norton Family. Last ned og installer den nyeste versjonen av Norton Family.

TRINN 1

Avinstallere Norton Family

1. Logg på datamaskinen til barnet ditt som administrator.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. I dialogboksen Kjør skriver du inn det følgende og trykker deretter på Enter.

appwiz.cpl

4. I listen over de installerte programmene, klikker du på Norton Family og siden klikker du på Avinstaller.

5. I Norton Family -vinduet angir du din overordnede e-postadresse og passord, og klikker deretter på OK.

6. Klikk på Next (Neste).

7. Klikk på Start på nytt for å fullføre avinstalleringsprosessen.

TRINN 2

Installer Norton Family på nytt

1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord.

2. Ved siden Alle enheter, klikk på Legg til enhet.

3. Hvis du er på samme datamaskin som barnet ditt bruker, klikk på Fortsett.

Hvis du vil installere Norton Family på en annen enhet, klikk på Nei og klikk deretter på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen for å installere på en annen enhet.

4. Dobbeltklikk på filen når nedlastingen er ferdig.

5. Norton Download Manager starter nedlastingen av Norton Family. Når nedlastingen er fullført, starter installeringen automatisk.

6. Hvis spørsmålet om Kontroll av brukerkonto vises, klikker du på Ja for å fortsette.

7. Les brukerlisensavtalen og klikk på Samtykk og installer.

8. Klikk på Fullfør når installeringen er utført.

Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Starte på nytt nå og fortsetter installasjonen etter du har startet maskinen på nytt.

9. I Norton Family -vinduet angir du din overordnede e-postadresse og passord. Skriv inn et navn på datamaskinen, og klikk på OK.

Datamaskinen er nå registrert på Norton Family-kontoen.

TRINN 3

Konfigurer Norton Family til å overvåke brukerkontoer

1. Klikk på Norton Family -ikonet i notifikasjonsområdet og klikk på Endre kontoer.

2. Skriv inn e-postadresse og passord for foreldrekontoen og klikk på Logg på.

3. Klikk på Endre ved siden av barneprofilen du vil knytte til datamaskinen.

4. Velg Logg på som, og velg deretter de lokale brukerkontoene barnet ditt bruker.

5. Klikk på Lagre.

6. Klikk på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100811081804EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/06/2016