Jeg kan ikke koble til et bestemt webområde, men jeg kan koble til Internett etter at jeg installerte Norton Internet Security 2011

TRINN 1

Oppdater virusdefinisjonene

1. Gå til oppdateringssidene for nye virusdefinisjoner.

LAST NED DEFINISJONER

2. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• 32-biters Windows 7/Vista/XP: Klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• 64-biters Windows 7/Vista: Gå til delen for 64-biters plattformer, og klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen som du lagret.

TRINN 2

Kjør et fullstendig systemsøk

1. Start Norton-produktet.

2. I ruten Datamaskinbeskyttelse klikker du på Søk nå.

3. Klikk på Fullstendig systemsøk i ruten Datamaskinsøk.

4. Klikk på Fullfør når søket er gjennomført.

5. Avslutt alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100806173531EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 09/02/2011