Avinstallering av Norton-produktet mitt tar lang tid og slutter å reagere

Avinstallering av Norton-produktet kan ta lenger tid avhengig av systemressursenes tilgjengelighet. Avslutt alle programmer som kjører på datamaskinen din, og vent litt før du fullfører avinstalleringsprosessen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100727141825EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 30/01/2014