Konfigureringen kunne ikke oppdatere VCRedist-filene på datamaskinen …»

Du løser dette problemet ved å laste ned og installere sikkerhetsoppdateringen Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update. Deretter installerer du Norton Family-klienten på nytt.

Last ned og installer sikkerhetsoppdateringen for Microsoft Visual C++ 2008

1. Gå til Microsofts nettsted for å laste ned Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update.

2. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• Windows 7 og 64-biters Vista: Last ned filen vcredist_x64.exe.

• Windows 7, Vista og 32-biters XP: Last ned filen vcredist_x86.exe.

3. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

Hvis du ser meldingen Åpner fil - sikkerhetsadvarsel, klikker du på Kjør for å fortsette.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Installer Norton Family på nytt når installasjonen er ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100708150228EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/08/2017