Feil: "Du prøver å installere en versjon av Norton [produktnavn] som er eldre enn den versjonen som alt er installert på PCen" når jeg installerer Norton-produktet

Denne feilen vises hvis du prøver å installere et Norton-produkt som er eldre enn det produktet som alt er installert på datamaskinen. Avslutt installasjonsprogrammet og fortsett å bruke det nyeste Norton-produktet som du har installert fra før.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100603160629EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 05/11/2013