Slik angir du abonnementsnøkkelen for Norton Internet Security 4 for Mac eller Norton AntiVirus 11 for Mac

Skriv inn abonnementsnøkkelen

1. Før du begynner, må du åpne Finder. Klikk på skrivebordet eller Finder-ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. På menylinjen klikker du på > Programmer.

3. Åpne mappen Symantec-løsninger.

4. Dobbeltklikk på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved å klikke på hurtigmenyikonet for Norton i menylinjen, og deretter klikke på LiveUpdate > Åpne LiveUpdate.

5. Klikk på Jeg har en abonnementsnøkkel.

6. Klikk på Neste.

7. I vinduet for Norton Antivirus- eller Norton Internet Security-abonnementsnøkkel skriver du inn abonnementsnøkkelen, og klikker deretter på Fullfør abonnementet.

Vinduet for Antivirus- eller Norton Internet Security-abonnementsnøkkel kan vises øverst i høyre hjørne på skjermen.

Merk:

• Skriv inn abonnementsnøkkelen nøyaktig slik den fremstår.

• Nøklene består av 11 tegn.

• De to første er bokstaver.

• Hvis du ser en 0 er det tallet 0 og ikke bokstaven O.

• Bruk Shift-tasten når du skal skrive store bokstaver. Nøkler skiller mellom små og store bokstaver.

• Datamaskinens dato må være riktig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100601233438EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 17/11/2011