Meldingen «Risikoutsatt: Virus- og spionprogramdefinisjonene er ikke oppdaterte. PC-en kan stå i fare for å bli infisert»

TRINN 1

Kontroller dato- og tidsinnstillingene på datamaskinen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

timedate.cpl

3. Kontroller at datamaskinen viser riktig dag, måned og år.

Hvis datoen er feil, endrer du kalenderen til riktig dag, måned og år.

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

TRINN 2

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende du ser Fjern -knappen hvis du fikk tak i Norton fra tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet i vårt fellesskap. Se løsninger fra brukere om Norton-skjermer " Du er risikoutsatt" i Norton-fellesskapet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100527152632EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017