Refundering for Norton-produkter

Norton-produkter (inkludert abonnementer og automatisk fornying) kan refunderes innen 60 dager fra kjøpsdato. Frakt, håndtering og eventuell moms kan ikke refunderes, med unntak av i visse delstater og land der slike utgifter kan refunderes. Du finner unntak i returpolicyen.

Gå til Nortons nettsted for brukerstøtte for hjelp med vanlige spørsmål, før du ber om refundering.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100512172507EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Sist endret: 23/05/2018