Samle inn feilsøkingslogger for Norton for Mac

Norton-produktet for Mac er utstyrt med et innebygd verktøy som kan kjøres for å hente logger når støttepersonell fra Symantec ber om det. Hvis Norton-produktet ikke starter slik at du kan kjøre dette programmet, kan du laste ned og kjøre GatherSymantecInfo-verktøyet for å hente logger.

Generer logger fra Norton-produktet

1. Aktivere Norton-produktet for Mac.

2. I Apple-menyen klikker du på Hjelp og velger Hent støtteinformasjon.

3. I dialogboksen som vises, skriver du inn brukernavn og passord for administratorkontoen, og klikker på Installeringshjelper.

4. Samle støtteinformasjon -vinduet vil vises, og registrere loggene for Norton-produktet for Mac.

En fil med logger, kalt "Symantec Support Data.zip", som du kan sende inn til Symantec, opprettes på skrivebordet ditt.

5. Klikk Fullført.

Kjøre verktøyet GatherSymantecInfo

1. Last ned verktøyet GatherSymantecInfo.

2. Dobbeltklikk på filen GatherSymantecInfo.zip som du lastet ned.

Filen utvides.

3. I mappen GatherSymantecInfo dobbeltklikker du på filen GatherSymantecInfo.command.

Hvis du mottar meldingen «GatherSymantecInfo.command kunne ikke åpnes, fordi den er fra en uidentifisert utvikler.», trykk og hold nede shift -tasten, og dobbeltklikk så på filen GatherSymantecInfo.command.

4. Skriv inn administratorpassordet, og trykk på Enter.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

5. Hvis problemet er relatert til abonnement, skriver du inn abonnementsnøkkelen. Hvis du ikke har en abonnementsnøkkel, trykker du på Enter.

Verktøyet samler inn informasjonen, og viser meldingen "Prosess fullført" når det er ferdig.

6. Klikk Avslutt terminalTerminal -menyen.

7. Når verktøyet er ferdig, opprettes filen SymantecInfo.zip på skrivebordet. Hent SymantecInfo.zip -filen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100506105458EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 06/09/2017