Deaktivere Automatisk fornying når du slutter å bruke Norton

Hvis du ikke lenger bruker Norton-produktet som er registrert i Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du slå av tjenesten for dette produktet fra Norton-kontoen.

Hvis du vil fortsette å bruke Norton-produktet som er registrert på Nortons tjeneste for automatisk fornying, så hopper du over trinnene for å slå av Nortons tjeneste for automatisk fornying, og Last ned Norton-produktet.

Hvis du ønsker en refusjon av betalingen til Nortons tjeneste for automatisk fornying, så kan du lese Be om refusjon av betalingen til Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Deaktiver Nortons tjeneste for automatisk fornying

1. Logg på Norton.

2. På siden Abonnementer, ved siden av det aktive Norton-produktet du vil deaktivere Automatisk fornying for, flytter du glidebryteren til Av.

3. Når du får opp et varsel, klikker du på Slå av.

Last ned Norton-produktet

1. Logg på Norton.

Hvis du trenger hjelp til å gjenopprette passordet for kontoen, kan du se løsningen Gjenopprette passordet for Norton-kontoen

2. Gå til siden Abonnementer og velg produktet du vil laste ned.

3. Klikk på Last ned.

4. Gå til vinduet Installasjon av Norton og klikk på Godta og last ned.

Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når nedlasteren er kjørt, så vil produktet lastes ned, installeres og aktiveres automatisk. Enheten vil vise gjeldende beskyttelsesstatus, og ytterligere programvare kan lastes ned fra Norton-kontoen din.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100503223000EN_EndUserProfile_no_no
Sist endret: 01/09/2017