Jeg ser meldingen «Du har brukt opp lagringsplassen din på nett. Legg til mer lagringsplass»

Norton-produktet kontrollerer hvor mye lagringsplass du har for sikkerhetskopi, og varsler deg når du trenger mer plass.

Når du får beskjed om at du ikke har mer lagring på Internett, kan du kjøpe mer lagerkapasitet ved å følge punktene nedenfor.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Kjøp av mer lagerplass

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhetskopiering, og deretter på Mer lagringsplass.

Du sendes videre til siden Norton Online Store for å kjøpe mer lagringsplass.

3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100415165322EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem:  Windows
Sist endret: 03/09/2017