Jeg ser meldingen «Du har brukt opp lagringsplassen din på nett. Legg til mer lagringsplass»

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Norton-produktet kontrollerer hvor mye lagringsplass du har for sikkerhetskopien og varsler deg når du trenger mer plass. For å øke lagringsplassen, slett et sikkerhetskopisett som ikke lenger er nødvendig.

Slette et sikkerhetskopisett

1. Start Norton.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopi, og klikk deretter på Sikkerhetskopisett.

3. Velg sikkerhetskopisettet du vil slette, fra rullegardinlisten Navn på sikkerhetskopisett på fanen Sammendrag.

4. Klikk på Slett sikkerhetskopisett under Ting du kan gjøre.

5. I vinduet Slett sikkerhetskopisett, velger du alternativet Slett sikkerhetskopisett.

6. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Når du får beskjed om at du ikke har mer lagring på Internett, kan du kjøpe mer lagringskapasitet ved å følge punktene nedenfor.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100415165322EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem:  Windows
Sist endret: 31/07/2018