Installere den nyeste versjonen av LiveUpdate for Norton Internet Security 4 for Mac eller Norton AntiVirus 11 for Mac

Installere den nyeste versjonen av LiveUpdate

Ikke bruk dette installasjonsprogrammet for LiveUpdate 5.1.2 hvis du har fått Norton Internet Security 4 for Mac-produktet fra Comcast. LiveUpdate 5.1.2, som følger med Norton Internet Security 4 fra Comcast, ber deg ikke om å fornye abonnementet. En ny versjon av Comcast LiveUpdate blir tilgjengelig ved behov, og eksklusivt for Norton Internet Security 4 fra Comcast.

1. Last ned diskavbildningen av LiveUpdate for Norton-produktet.

2. Dobbeltklikk på diskavbildingsfilen du lastet ned.

3. Dobbeltklikk på installasjonsfilen for å starte installeringen.

4. Klikk på Fortsett.

5. Les lisensavtalen, og klikk deretter på Fortsett.

6. Klikk på Godtatt.

7. Velg hvilket volum du vil installere LiveUpdate på.

8. Klikk på Fortsett.

9. Klikk på Installer.

10. Angi brukernavn og passord for administratorkontoen, og klikk på Ok for å godkjenne installasjonsprogrammet.

Filkopieringen begynner.

11. Når veiviseren er ferdig, klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100414123129EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 09/09/2015