Oppdater virusdefinisjonene med Intelligent Updater

Last ned og kjør Intelligent Updater

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• 32-biters Windows 8/7/Vista/XP: Klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• 64-biters Windows 8/7/Vista: Gå til delen for 64-biters plattformer, og klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen som du lagret.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100409152702EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 23/03/2013