Melding: "Tilbakekalt produktnøkkel: Produktnøkkelen er gjort ugyldig"

Produktnøkkelen du anga, er ikke gyldig, og kan ikke brukes til å aktivere Norton-produktet. Hvis du vil fortsette å bruke Norton-produktet, kjøper du et gyldig abonnement på et Norton-produkt fra Norton Online Store eller en annen autorisert forhandler.

Hvis du imidlertid har kjøpt produktet rett fra Symantec eller en godkjent forhandler, og mener at du mottar denne meldingen ved en feil, kan du kontakte Norton-støtte og oppgi produktnøkkelen og bestillingsinformasjonen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100310205034EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017