Gjenopprette filer eller mapper som er sikkerhetskopiert med Norton-produktet mitt

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Gjenopprett filer eller mapper

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk Oppgaver.

3. I vinduet Oppgaver, under Sikkerhetskopieringsoppgaver, klikker du på Gjenopprett filer.

4. Velg den opprinnelige plasseringen under Gjenopprett fra. Hvis du ønsker å endre kildested, klikker du på Vis alle og velger kilden, og deretter klikker du på OK.

5. Gjør ett av følgende under Filtyper :

• For å gjenopprette alle kategorier, velg alle kategoriene.

• For å gjenopprette en spesifikk kategori, avmarker alle kategorier unntatt den du vil gjenskape.

• Hvis du vil gjenopprette en bestemt fil, klikker du på Søk, søker etter filen, fjerner markeringen for alle filer bortsett fra den du ønsker å gjenopprette, og deretter klikker du på Legg til valgte.

6. Under Gjenopprett til velger du plasseringen du vil gjenopprette filen til.

Den opprinnelige stedet er standard. Hvis du vil gjenopprette filen til et nytt sted, klikker du på Endre og velger et nytt sted.

7. Klikk på Gjenopprett filer.

8. I vinduet Bekreft overskriving klikker du på Ja.

9. Etter at gjenopprettingsprosessen er ferdig, klikker du OK.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100305131845EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 19/06/2013