Kompatibilitet for Norton-produkter for Mac med 64-biters kjerne

Dette er Norton-produktene som støtter 64-biters kjernemodus på Mac:

• Norton AntiVirus 12 for Mac

• Norton AntiVirus 11 for Mac**

• Norton Internet Security 5 for Mac

• Norton Internet Security 4 for Mac**

** Støtte for 64-biters kjernemodus er lagt til Norton AntiVirus 11 for Mac og Norton Internet Security 4 for Mac via de nyeste oppdateringene fra LiveUpdate. Kjør LiveUpdate for å laste ned og installere alle tilgjengelige oppdateringer for Norton-produktet. Du må kanskje kjøre LiveUpdate flere ganger for å sikre at du har alle oppdateringer som er tilgjengelige.

Når du bruker 64-biters kjernemodus i Mac OS X med Norton Internet Security 4 for Mac installert, kan du få opp en melding i Norton Confidential-vinduet om at Information Guard ikke støttes når Mac OS X startes opp med 64-biters kjerne.

Hvis du vil vite mer, kan du lese Melding: "Information Guard støttes ikke når Mac OS X startes opp med 64-biters kjerne" vises i Norton Confidential-vinduet i Norton Internet Security 4 for Mac

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100225130706EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.8.x
Sist endret: 24/03/2013