Feilmelding: «Installeringen ble ikke fullført. Det ble utført en opprydding på datamaskinen for å fullføre installasjonen...»

TRINN 1

Slett Norton Family-mappen

1. Start Windows Utforsker.

2. Gå til følgende mappe og finn mappen NSM :

• For Windows 64-biters: C:\Programfiler (x86)\NortonInstaller\{78CA3BF0-9C3B-40e1-B46D-38C877EF059A}

• For Windows 32-biters: C:\Programfiler\NortonInstaller\{78CA3BF0-9C3B-40e1-B46D-38C877EF059A}

3. Høyreklikk på mappen NSM, og klikk på Slett.

4. Lukk Windows Utforsker.

TRINN 2

Kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Avanserte alternativer

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Installer Norton Family når datamaskinen har startet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100209164503EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/08/2017