Finne passordet for Norton-kontoen

Få tak i Norton-kontopassordet

1. Gå til siden Har du glemt passordet i Norton-kontoen.

2. Oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøp eller opprettelse av Norton-kontoen.

3. Klikk på Fortsett.

4. Du får snart tilsendt en e-post med instruksjoner for å tilbakestille passordet.

Meldingen blir sendt fra norton@symantec.com.

Hvis du ikke kan klikke på koblingen kan du kopiere og lime inn denne koblingen direkte i en nettleser.

Hvis du ikke mottar e-post for tilbakestilling av passord innen få minutter, bør du sjekke mappene for spammeldinger eller søppelpost. Du vil ikke motta noen e-post om passordgjenoppretting hvis det ikke finnes noen konto med den e-postadressen.

Hvis du fremdeles ikke finner e-posten, brukte du kanskje en annen e-postadresse da du opprettet Norton-kontoen. Påse at e-postadressen du angir, er den samme som du brukte da du kjøpte Norton-produktet.

Video