Dele filer fra Norton Online Backup per e-post

Dele filer

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup ved å bruke e-postadressen og passordet ditt.

2. Klikk på Filhandlinger ved ikonet til datamaskinen til sikkerhetskopisettet du vil dele filer fra, og deretter Send filkoblinger på e-post.

3. I feltet Til skriver du mottakerens e-postadresse.

Du kan legge til flere mottakere atskilt med komma eller semikolon.

4. Ved Dager igjen angir du antall dager i rullegardinlisten.

Nedlastingen er aktiv i det antallet dager du velger.

5. Skriv inn et passord i feltet Passord for nedlasting hvis du vil angi et passord for nedlasting.

6. Hvis du vil gi informasjon til mottakere, skriver du inn Emne og Melding til mottaker.

7. Gjør ett av følgende for å velge filer fra sikkerhetskopisettet:

• Hvis du vil søke etter bestemte filer, skriver du inn søkeord i Søk -feltet, og klikker på Søk.

Hvis du vil bruke avanserte søkealternativer, klikker du på Vis avansert søk, og deretter velger du søkealternativer.

• Hvis du vil bla gjennom mappene for å velge filer, går du til ruten Mapper og klikker på mappenavnet for å vise undermapper.

Ruten Filer viser sikkerhetskopierte filer i den aktive mappen.

8. I ruten Fil velger du filene og mappene du vil dele, og deretter klikker du på Send nå.