Fjerne filer fra Norton Online Backup

Fjern filer fra Norton Online Backup

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup ved å bruke e-postadressen og passordet ditt.

2. Klikk på Filhandlinger ved sikkerhetskopisettet du vil slette sikkerhetskopierte filer fra, og klikk deretter på Fjern filer.

3. I ruten Mapper klikker du på mappenavnet for å navigere nedover i mappetreet som viser sikkerhetskopierte filer. Ruten Filer viser sikkerhetskopierte filer i den valgte mappen.

Hvis du vil søke etter og slette bestemte filer, skriver du inn søkeord i søkefeltet, og klikker på Søk. Hvis du vil bruke avanserte søkealternativer, klikker du på Vis avansert søk, og deretter velger du søkealternativer.

4. I ruten Fil velger du filene og mappene du vil slette, og deretter klikker du på Fjern nå.

5. Klikk på OK for å bekrefte.