Be om refusjon

Les Nortons avbestillings- og returpolicy for å finne ut om du kvalifiserer.

Hvis du ikke kan bruke Norton-abonnementet eller på annen måte ikke er fornøyd med beskyttelsen, kan du få hjelp fra Norton brukerstøtte

Be om refusjon for et Norton-abonnement du har kjøpt fra Norton Online Store

Be om refusjon for et Norton-abonnement du har kjøpt fra en tredjeparts nettbutikk eller en annen butikk

Hvis du ikke sender all nødvendig dokumentasjon, kan forespørselen om refundering avvises.

1. Skriv ut, fyll ut og signer det aktuelle skjemaet for regionen din. Velg region:

Det tar vanligvis seks uker å behandle refusjonsforespørselen.

2. Ta en kopi av eller skriv ut et bilde av etiketten med abonnementsnøkkelen du brukte til å aktivere Norton.

• Dette er nødvendig for å bekrefte kjøpet og forhindre bruk av produktet etter refusjonen.

• Dette er en nøkkel på 25 tegn for de fleste produkter. Du finner den på CD-omslaget eller på et kort i pakken du kjøpte. Eksempel:

3. Ta en kopi av eller skriv ut et bilde av den originale kvitteringen som viser kjøpsdatoen og prisen du betalte for Norton.

4. Send det utfylte og signerte skjemaet, en kopi av etiketten med abonnementsnøkkelen og en kopi av kvitteringen til adressen på skjemaet. Du finner informasjon om hvordan du sender disse på skjemaet.

Du skal ikke stifte sammen dokumentene eller tape dem til hverandre.

Viktig merknad vedrørende lisens

I henhold til lisensavtalen deaktiveres Norton-lisensen etter at du har mottatt refusjonen, for å forhindre videre bruk. Du må slette alle programfiler for abonnementet du har returnert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20100111150039EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Sist endret: 22/09/2017