Systemkrav for Norton Online Backup

Systemkrav

• Operativsystem

• Windows® 10 (32- og 64-biters)

• Windows® 8 / Windows® 8 Professional (32- og 64-biters)

• Windows® 7 Starter/Home Premium/Ultimate/Professional (32- og 64-biters)

• Windows® Vista Starter/Home Basic/Home Premium/Ultimate/Business alle Service Pack-er (32- og 64-biters)

• Windows® XP Professional / Home / Media Center SP2 og nyere (kun 32-biters)

• Mac OS X 10.6.x, 10.7.x og 10.8.x*

*Norton Online Backup støtter for øyeblikket ikke Mac OS X 10.9.x eller nyere.

Nettlesere

• Microsoft Internet Explorer®, versjon 6.0 og nyere (kun Windows)

• Mozilla® Firefox® (støtter gjeldende versjon samt de nyeste store utgivelsene)

• Google Chrome™ (støtter gjeldende versjon samt de nyeste store utgivelsene.)

• Microsoft Edge®

• Safari 5 og 6 (kun OS X)