Windows starter ikke etter jeg har kjørt Rydd i register eller Defragmenter register i Norton Utilities

Gjenopprett Windows-registerstrukturer

1. Sett inn installasjonsdisken for Windows inn i CD-/DVD-stasjonen, og så starter du datamaskinen.

Hvis du får beskjed om det, trykker du på en tast for å starte fra installasjonsdisken for Windows.

2. Gjør ett av følgende:

• For Windows 8: På skjermen Velg et alternativ klikker du på Feilsøking, og deretter på Avanserte alternativer.

• For Windows 7 eller Vista: Velg språk, tid, valuta, tastatur eller inndatametode, klikk på Neste.

Klikk på Reparer datamaskinen din, velg operativsystemet du vil reparere, og klikk på Neste.

3. Gjør ett av følgende:

• For Windows 8: Klikk på Ledetekst under Avanserte alternativer.

• For Windows 7 eller Vista: I dialogboksen Alternativer for systemgjenoppretting klikker du på Ledetekst.

4. I ledeteksten angir du følgende tekst, og trykker på Enter :

cd C:\windows\system32\config

På Windows 10: cd C:\windows\system32\config\regback

5. I ledeteksten angir du følgende for å få opplistet innholdet i Config-mappen:

dir

6. Noter deg alle filer av filtypen .rmbak.

7. I ledeteksten angir du følgende kommando for å gi gjeldende registerstruktur nytt navn, og trykker på Enter :

ren software software.old

8. Gjenta linje 7 for å gi nytt navn til alle registerstrukturer som har sikkerhetskopier av typen .rmbak i Config-mappen.

9. I ledeteksten angir du følgende for å gjenopprette sikkerhetskopien av registerstrukturen:

ren software.rmbak software

10. Gjenta linje 9 og gi nytt navn til alle filer av typen .rmbak i Config-mappen du har notert.

11. Ta ut installasjonsplaten med Windows, og start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20091124160352EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/10/2016