Aktivere Norton Online Backup som er forhåndsinstallert på datamaskinen

TRINN 1

Finn produktnøkkelen

• Du finner produktnøkkelen til Norton Online Backup sammen med dokumentasjonen som ble levert med datamaskinen. Hvis du har problemer med å aktivere produktet, kontakter du Norton kundestøtte.

Hvis du har aktivert Norton Online Backup tidligere, kan du begynne å bruke tjenesten øyeblikkelig ved å logge på nettstedet for Norton Online Backup. Bruk den samme e-postadressen som du oppga da du aktiverte Norton Online Backup.

TRINN 2

Aktivere Norton Online Backup

1. Øverst til venstre på nettsiden, klikker du på e-postadressen, og deretter klikker du på Aktiver Norton Online Backup fra rullegardinmenyen.

Norton Online Backup-vinduet vises som standard i 10 dager. Hvis aktiveringen av prøveversjonen avbrytes, vises den igjen etter tre dager. Tiden kan variere avhengig av datamaskinprodusenten.

2. Angi produktnøkkelen og klikk på Fortsett.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du allerede har en Norton-konto, skriver du inn e-postadresse og passord og klikker på Kom i gang.. Skriv inn passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

• Hvis du ikke har en Norton-konto, angir du e-postadressen du vil bruke til å opprette Norton-kontoen, og klikker deretter på Kom i gang.

Angi opplysningene, les bruksvilkårene, og klikk deretter på Registrer.

4. Klikk på Sikkerhetskopier nå hvis du vil starte en sikkerhetskopiering.

Norton Online Backup-abonnementet er nå aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20091027114248EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/08/2016