Feil: "Installeringen ble ikke fullført. Det ble utført en opprydding på datamaskinen for å fullføre installasjonen..." når jeg installerer Norton-produktet

Dette problemet kan oppstå hvis datamaskinen er infisert. Vi anbefaler at du laster ned og kjører Norton Power Eraser.

TRINN 1

Kjøre et søk med Norton Power Eraser

1. Last ned og kjør Norton Power Eraser.

2. Installer Norton-produktet på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Kjør et søk ved hjelp av Norton Bootable Recovery Tool

• Dersom du fremdeles mottar samme feilmelding etter at du har kjørt Norton Power Eraser, bør du laste ned og kjøre Norton Bootable Recovery Tool for å sikre at datamaskinen ikke er infisert.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20091002165902EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 31/01/2014