Hjelp med å kombinere Nortons lagringsplass på Internett med Norton Online Backup

Hvis du bruker den samme brukerinformasjonen både for Norton-kontoen og Norton-produktet, kombineres lagringsplassen automatisk.

Norton Online Backup gir deg muligheten til å gjenopprette data som er sikkerhetskopiert med Norton 360 eller Norton Security Premium. Du kan imidlertid ikke gjøre endringer i en sikkerhetskopi fra Norton inne i Norton Online Backup.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090928230148EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/08/2017