Kan jeg kombinere lagring på Internett som kom med Norton-produktet og Norton Online Backup?

Ja, hvis du bruker den samme brukerinformasjonen til Norton-kontoen sammen med Norton-produktet blir lagringsplassen slått sammen automatisk.

Norton Online Backup tilbyr mulighet til å gjenopprette data som er sikkerhetskopiert med Norton 360 eller Norton Security with Backup. Men du kan ikke gjøre endringer i en sikkerhetskopi fra Norton inne i Norton Online Backup.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090928230148EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/11/2015