Kompatibilitet mellom Norton Family og avast! sikkerhetsprodukter

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med avast! sikkerhetsprodukter. Selv om Norton Family fungerer sammen med mange andre sikkerhetsprodukter, finnes det likevel noen få som det ikke fungerer riktig med. Disse problemene skyldes hovedsakelig måten begge produktene filtrerer Internett-trafikk på.

Vi har imidlertid funnet ut at hvis du slår av Web Shield-komponenter i sikkerhetsprodukter fra avast!, kan Norton Family aktivt overvåke Internett-trafikk.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090918125711EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 05/03/2013