Feil: "Norton AntiBot finnes på denne datamaskinen. Det må fjernes før du kan installere Norton Internet Security ..." når jeg installerer Norton Internet Security

Norton Internet Security er ledende innen oppdagelse og håndtering av skadelig programvare. Vi anbefaler at du avinstallerer Norton AntiBot før du installerer Norton Internet Security.

Avinstallere Norton AntiBot

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer klikker du på Norton AntiBot, og deretter klikker du på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Når avinstalleringen er fullført, starter du datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090826171003EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/05/2015